We have detected that you do not have
the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download
the Flash plugin.
Or Click Here to force the site to load.

Представяне

"БИОТЕХ" ООД е инжинерингова фирма специализирана в проектиране, изграждане, монтаж и въвеждане в експлоатация на обекти в областта на водите и екологията.

Дружеството е създадено през 2005 г.и работи със съвременна технология за третиране на битови и промишлени отпадни води с капацитет от 2 до 2000 Е.Ж. и по индивидуални проекти за населени места до 10 000 Е.Ж. /еквивалент жители/

Фирмата притежава международен сертификат за управление на качеството - ISO 9001:2008 и висококвалифициран персонал, чрез които развиваме нашата дейност. Ние предлагаме индивидуални решения в зависимост от условията на всеки конкретен обект, гъвкава експлоатация на пречиствателните станции, както и опростено обслужване, ниски експлоатационни разходи, с гарантирано качество на пречистените води. Сътрудничим и с много европейски компании специализирани в сферата на дейност, която развиваме.

Централния офис и търговски отдел маркетинг и продажби се намира в София. Биотех ООД има търговски представителства в 6 града в страната.

Карта на офисите и представителствата на фирма Биотех ООД