We have detected that you do not have
the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download
the Flash plugin.
Or Click Here to force the site to load.

Плувни басейни

Приложения и материали

Биотех ООД изгражда, монитира и поддържа плувни басейни от полистоун. Полистоунът е материал от групата на термопластите, с изключително добри физикомеханични характеристики и хигиенни качества. В изградени от него обеми могат да се съхраняват както храни, така и агресивни среди. Материалът е със стабилизатор за двойна UV защита и може да издържи на най-драстичните климатични промени и да запази хидроизолационните си качества, което позволява изграждането на вътрешни и външни басейни.

Изработка на плувни басейни - BioTeh
Изработка на плувни басейни - BioTeh
Изработка на плувни басейни - BioTeh

Преимущества на басейните от полистоун

  • Кратък срок за изработка и монтаж
  • Достъпни цени
  • Дълготраен живот на материала
  • 100% водонепропускливост
  • Разнообразни форми

Технология и поддръжка на басейните

Басейнът се изработва от полимерни плоскости с дебелина 5 - 8 мм, които се заваряват един за друг, така че да оформят неговата "чаша". Получената конструкция се оребрява допълнително.

Технологията позволява да се съобразим с архитектурната особеност на вашата къща и градина. Изграждаме басейни с различна форма и размери, с външен преливник, с бордови камък (различни видове стюбели, бордови плочи).

От материала могат да се изработят различни видове стълби - вътрешни, външни, прави, заоблени, амфитеатрални и др.

Практически няма готови форми! Можем да реализираме всяка ваша идея! Материалът няма специални изисквания за поддръжка. Той е изключително гладък (но не се пързаля), което не позволява на микроводораслите да се задържат по стените на басейна.