Басейни

БИОТЕХ БГ ООД изгражда, монитира и поддържа плувни басейни от полистоун. Полистоунът е материал от групата на термопластите, с изключително добри физикомеханични характеристики и хигиенни качества. В изградени от него обеми могат да се съхраняват както храни, така и агресивни среди.

 

Материалът е със стабилизатор за двойна UV защита и може да издържи на най-драстичните климатични промени и да запази хидроизолационните си качества, което позволява изграждането на вътрешни и външни басейни.

Преимущества на басейните от полистоун

Басейни
Басейни
Басейни
Басейни
Басейни
Басейни

Технология и поддръжка на басейните

Басейнът се изработва от полимерни плоскости с дебелина 5 - 8 мм, които се заваряват един за друг, така че да оформят неговата "чаша". Получената конструкция се оребрява допълнително.

Технологията позволява да се съобразим с архитектурната особеност на вашата къща и градина. Изграждаме басейни с различна форма и размери, с външен преливник, с бордови камък (различни видове стюбели, бордови плочи).

От материала могат да се изработят различни видове стълби - вътрешни, външни, прави, заоблени, амфитеатрални и др.

Практически няма готови форми! Можем да реализираме всяка ваша идея! Материалът няма специални изисквания за поддръжка. Той е изключително гладък (но не се пързаля), което не позволява на микроводораслите да се задържат по стените на басейна.

 

Брошура - басейни
Брошура - басейни Биотех
<
>
Басейни
Басейни
Басейни
Басейни
Басейни
Басейни